14
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp gaat ook gratis op zondag bezorgen

Op dit moment beleeft wehkamp topdrukte in de aanloop naar de feestdagen. Om de klant nog meer service te kunnen bieden, gaat wehkamp in de feestperiode van 13 november tot en met 24 december ook gratis op zondag leveren.

Gezinnen vaker thuis in het weekend

Wehkamp richt zich voornamelijk op gezinnen, en dan specifiek op de moeder. Voor haar is de decemberperiode een hele leuke, maar toch ook hectische periode, waarin zij probeert alles zo goed mogelijk te regelen. Dat leuke cadeautje voor de kinderen, feestelijk gekleed aan het kerstdiner, een mooi versierde boom en een gezellig huis. Kortom, drukte alom. Gezinnen zijn vaker thuis in het weekend, waardoor het voor hen dan makkelijker is om een pakketje aan te nemen. Door nu ook gratis op zondag te bezorgen, kan de feestdrukte thuis in goede banen worden geleid.

Mooier en makkelijker

Consumenten kopen hun decemberaankopen steeds vaker online. Er is ook steeds meer aanbod. Ook bij wehkamp. Het speelgoed assortiment is uitgebreid en er is heel veel mode, mooi & gezond en koken & tafelen toegevoegd. “Wehkamp wil de feestperiode mooier en makkelijker maken. Wij zijn er heel blij mee dat wij onze klanten nu ook op zondag hun pakketje kunnen overhandigen. Wij doen dit samen met onze logistieke partners DHL en Dynalogic. Wij streven echt die top klantervaring na en springen in op de behoefte aan meer levermomenten tijdens de decemberdrukte”, aldus Maarten Tibosch, COO van wehkamp.

De gratis feestdagen service van wehkamp

Bij wehkamp geldt vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis (vanaf €20,-). En nu ook gratis op zondag. Dit geldt voor vrijwel het hele assortiment. Kies zelf welke dag goed uitkomt en welk tijdvak. Retourneren is altijd gratis en in de feestperiode heb je zelfs 60 dagen bedenktijd. Zo kun je met een gerust hart nu al beginnen met de feestaankopen. Kijk voor alle serviceonderdelen en meer informatie op wehkamp.nl.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Journalisten en redacteuren kunnen voor meer informatie contact opnemen met wehkamp:

Jerina van Heck, Woordvoerder 

+31 (0)38 497 31 84 / pers@wehkamp.nl

 

Over wehkamp

Wehkamp is hét online warenhuis voor gezinnen in Nederland. Wehkamp heeft ruim 2 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer mensen weten hun weg naar wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van 2.000 merken, verdeeld over de categorieën mode, wonen & slapen, tuin & klussen, huishouden, elektronica, speelgoed & games, sport & vrije tijd en mooi & gezond. Onze missie is simpel: wij willen het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.