Zwolle,
27
januari
2017
|
11:24
Europe/Amsterdam

Nu altijd gratis verzending bij wehkamp!

De afgelopen drie maanden hebben we onze klanten verrast met een cadeautje: gratis verzending bij bestellingen vanaf 20.-. Dit is zo goed bevallen dat we hebben besloten om het zo te houden. Voor altijd.

Klantbeleving

De strategie van wehkamp is volledig gericht op het ontwikkelen van de ultieme klantbeleving. Door gratis verzending toe te voegen aan onze servicepropositie zijn onze klanten ons nog beter gaan waarderen. Bovendien hebben ze vaker een bestelling geplaatst en zijn er veel meer nieuwe klanten bijgekomen.

Onze service

De servicepropositie van wehkamp richt zich op een excellente klantbeleving: we hebben een zeer breed assortiment, bezorgen razendsnel en laten de klant bepalen waar en wanneer. Is het toch niet goed, dan is retourneren gratis. Daarnaast kan onze klant zelf kiezen om vooraf, achteraf of gespreid te betalen. Deze services krijgen nog meer glans dankzij gratis verzending. Het is de kers op de taart. En nu gaan we er alles aan doen om de taart nog lekkerder te maken.

Meer informatie over onze services? Kijk op wehkamp.nl/klantenservice.

Boilerplate

Over wehkamp

wehkamp is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 128 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo'n 180.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Baby, Speelgoed en Games,- Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness.